Waarom leasen?

//Waarom leasen?

Waarom leasen?

Van het leasen van horeca apparatuur tot het leasen van auto’s: de leasemarkt is volop in beweging. Zo kun je zowel privé leasen, maar ook zakelijk leasen. Wij zetten voor jullie de voordelen van het leasen van een auto op een rijtje:

1) Geen groot aankoopbedrag
Het is tegenwoordig nog vaak een normale gedachtegang om te moeten sparen voor een grote investering. Dit kan als ondernemer soms nogal lastig zijn. Zo kan je als ondernemer voor een dilemma komen te staan: of ik koop een nieuwe bedrijfswagen of ik koop een nieuwe machine. Leasen maakt het mogelijk om beide keuzes te kunnen bewerkstelligen, omdat je niet opeens de hele investering hoeft te doen.

2) Helderheid in kosten
U weet precies wat het maandelijkse bedrag wordt en daar komen niet zomaar onverwachte kosten overheen. Zo weet u dus precies hoe het maandelijkse kostenplaatje eruit komt te zien. Kom je een keer met pech langs de weg te staan, dan zijn hier duidelijke afspraken over gemaakt.

3) Verschillende vormen van leasen
Bij Optilease kun je terecht voor verschillende leasevormen, namelijk shortlease, occasion lease, financial lease, importlease en bedrijfswagen lease.

Zorg ervoor dat je goed geadviseerd wordt.
Het is belangrijk dat je goed geadviseerd wordt. Door onze autovisie en merkonafhankelijkheid kunnen we altijd zorgen voor een optimale automotive oplossing.

Wilt u goed advies? Neem dan contact met ons op.

2017-10-16T13:01:22+00:00 16 oktober 2017|Categories: Algemeen|Tags: , , , , , , |