Over Optilease

/Over Optilease
Over Optilease 2018-03-08T12:23:49+00:00

Dé merkonafhankelijke leasemaatschappij van het Noorden

Door onze autovisie en merkonafhankelijkheid kunnen we altijd zorgen voor een optimale automotive oplossing. Daarbij houden we rekening met de situatie zoals die voor uw bedrijf het beste is. Door deze visie verschilt onze beleving nogal met die van merkgebonden leasemaatschappijen en bancaire partijen.

Wilt u meer weten over ons? Neem direct contact met ons op.

Het OptiLease team

Ons team bestaat uit zeer gedreven en ervaren mensen. Wat we doen vinden we leuk en we draaien onze handen niet om voor nieuwe uitdagingen.

Alex Oldenburger

Alex Oldenburger

Directeur & eigenaar OptiLease

Wie zijn wij

OptiLease is een eigenzinnige, Groningse leasemaatschappij. Wij hebben een nuchtere kijk op leasing en mobiliteit en denken niet in problemen maar in oplossingen.

Onze naam

Zoals onze naam al aangeeft zoeken wij, samen met u, naar optimale oplossingen in mobiliteit. Dit kan bijvoorbeeld één leasevorm zijn, maar ook een combinatie van leasevormen behoort tot de mogelijkheden.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in autolease zijn we uitstekend thuis in de autobranche en kunnen we, samen met onze leveranciers, voor u het optimale resultaat bereiken. OptiLease is een bundeling van jarenlange commerciële en financiële ervaring.


Bij Optilease krijg je Méér voor Minder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan
direct contact
Bekijk ons actuele leaseaanbod